Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

 

PONIEDZIAŁEK          17.11.2025r.

ŚNIADANIE 1 : chleb z masłem, krakowska sucha, ogórek kiszony, kawa z mlekiem, herbata/Alergeny-1,7            

ŚNIADANIE 2 : owoc

OBIAD             : zupa ogórkowa z ziemniakami, makaron z kiełbaską w sosie pomidorowym, herbata /Alergeny-1,3,9

PODWIECZOREK : ciasto z jabłkami, mleko, herbata, owoc /Alergeny-1,7

WTOREK                     18.11.2025 r.     

ŚNIADANIE 1 : kanapka z serkiem twarogowym, rzodkiewka, zupa mleczka z płatkami ryżowymi,  herbata/Al-1,7            

ŚNIADANIE 2 : owoc

OBIAD             : zupa grochowa z ziemniakami i mieszanką warzyw, gyros z indyka z pieczarkami, kasza na sypko, sałata lodowa z jogurtem i koperkiem, herbata /Al-1, 7,9

PODWIECZOREK : chałka z masłem, mleko, herbata /Al-1,7

 

ŚRODA                       19.11.2025 r. 

ŚNIADANIE 1 : bułka z wędliną, papryka czerwona, rzodkiewka, kakao, herbata /Al-1,7.                                                                                        

ŚNIADANIE 2 : owoc

OBIAD             : zupa neapolitańska z mieszanką warzyw i makaronem,  forszmak (kurczak, kiełbaska, ogórek kiszony), ziemniaki, herbata/Al-1,3,9

PODWIECZOREK : budyń czekoladowy, bita śmietana, borówki, herbata/Al -1,7.  

CZWARTEK              20.11.2025 r.

ŚNIADANIE 1:  bułka z masłem, ser żółty, pomidory ze szczypiorkiem, mleko, herbata/Al- 1,7

 ŚNIADANIE 2 : owoc

OBIAD             : zupa pomidorowa z makaronem  i mieszanką warzyw, ziemniaki, farsz mięsny, surówka z białej kapusty i marchewką, kompot z mieszanych owoców/ Al-1,7,9

PODWIECZOREK : jogurt naturalny, granola z owocami, bułka z masłem/Al-1,7

PIĄTEK                      21.11.2025 r.

ŚNIADANIE 1: chleb z masłem, wędlina, pomidory ze szczypiorkiem, kawa z mlekiem, herbata/Al-1,7.                                                                                   

ŚNIADANIE 2 : owoc

OBIAD             : zupa krupnik z mieszanką warzyw, ziemniaki, ryba w sosie greckim, ogórek kiszony, herbata ziołowa/Al-1,4,9

PODWIECZOREK: mus z kaszy manny z jagodami, owoc/Al -1,7.  

 

 

 

Alergeny zawarte w posiłkach

1- gluten,  3- jaja świeże,  4 – ryby,  7- białko mleka krowiego,  9- seler

 

 

Data dodania: 2021-04-20 18:16:41
Data edycji: 2025-11-17 07:28:20
Ilość wyświetleń: 3716

“Z bajką jest weselej. Z bajką jest ciekawiej.
Z bajką jest bezpieczniej. Z bajką poznajemy świat."

Bądź z nami
aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej